Tijd en ruimte voor kinderen

Welkom op de website van groep 3-4B!

Letterfeest!Thema: Kerst

De kerstsfeer is al volop aanwezig in groep 3/4b! De kerstboomlichtjes staan gezellig aan en we kijken uit op een witte parkeerplaats, gezellig! We hebben samen de kerstboom versierd en we zijn super trots op het resultaat! We vinden eigenlijk dat we er een diploma voor verdienen...  

Thema: Sinterklaas!

Het thema Sinterklaas leeft al helemaal in groep 3/4b! Tijdens 4x wijzer wordt er op verschillende manieren aan het thema gewerkt. Sinterklaas verhaaltjes schrijven op de letterdoos, stoomboten, pietjes en kastelen knutselen, raamdecoratie schilderen, met pepernoten rekenen in de rekenhoek, mooie letters schrijven in de schrijfhoek, sinterklaas spelen in de woonhoek en nog veel meer leuke dingen! Op school kijken we iedere dag tijdens het fruit eten naar het Sinterklaas journaal, super gezellig! Ook krijgen we af en toe wat lekkers zoals pepernoten of een schuimpje tijdens het werken, jammie!

Vorige week zijn we met groep 3 naar het Sinterklaas kasteel in Helmond geweest, wat was dit gaaf! We hebben de slaapkamer van de pieten gezien, de pepernoten bakkerij, de speelgoedkamer en nog véél meer! We hebben enorm genoten. En wat waren wij blij met al die papa's en mama's die met ons mee wilden rijden naar Helmond, zonder deze hulp hadden we niet kunnen gaan. Nogmaals BEDANKT! Groep 4 heeft deze dag leuke dingen gedaan op school zoals 'tien tellen in de rimboe' in de gymzaal en nog andere leuke spelletjes!

Maandag 13 november starten we met het thema 'Sinterklaas'. De kinderen van onze groep 3 zullen samen met de andere groepen 3 op 22 november een bezoek brengen aan het Kasteel van Sinterklaas.

 

Wij zijn het jaar goed gestart, het was even wennen, niet aan elkaar...we zijn bijna dezelfde groep gebleven maar het was even wennen aan de verhuizing. We hebben een nieuwe plek in een mooi groot lokaal gekregen. Wat hebben we veel ruimte.

juf Karin, juf Kirsten, juf Imke en meneer Rob begeleiden ons tijdens de Wereldtijd.

De kinderen in groep 3 hebben laten zien dat zij al heel mooi kunnen schrijven, zij hebben al wat letters geleerd en maken al zelf woorden op de letterdoos.
De kinderen in groep 4 schrijven al super netjes in schriften bij het rekenen, zij maken al echt sommen in rijtjes. We leren allemaal al erg snel.
De eerste muziekworkshop is gestart en de meeste kinderen vinden het erg leuk om aan mee te doen. De stopdance vinden ze gweldig en al helemaal als de meester dat doet op zijn lievelingsmuziek van K3 (hihihi) 
In de wensput zijn al veel wensen gestopt voor het nieuwe schooljaar, ik hoop dat alle wensen uit mogen komen....en dat we er met zijn allen weer een heel fijn schooljaar van kunnen maken met veel plezier en af en toe tijd voor een mop!!

 

Waar zijn we op dit moment mee bezig?

Groep 3

Veilig leren lezen

Rekenen

 

Groep 4

Rekenen

 

Contact

Speelleercentrum
De Wijde Wereld
Helmteken 24
5406 DK Uden
dewijdewereld@kiemuden.nl
Tel: 0413 245000
Routeplanner >

Agenda

09 juli -  Zomervakantie
Jaaragenda >

Foto

20180705_103507 20180705_095410
20180705_102726 20180705_095317
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links