Tijd en ruimte voor ieder kind

Opvang op De Wijde Wereld

 

Dagarrangement

Voor kinderen van 4-13 jaar wordt gewerkt met een dagarrangement. Onderwijs en opvang zijn met elkaar verweven. Er wordt gesproken van wereldtijd (BSO), eigentijd, sporttijd en etenstijd. Thema’s vormen de rode draad bij de verschillende activiteiten.

 

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf heeft vaste groepen voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. De kinderen worden begeleid vanuit de pedagogische waarden van Emmy Pikler. Elk kind krijgt volop individuele aandacht, begeleiding en verzorging.

 

Voor de peuters van 2-4 jaar verzorgen we peuteropvang. De kinderen hebben veel ruimte om zich spelend te ontwikkelen. Er is aandacht voor muziek, gym, kinderyoga, ontluikende geletterdheid, gecijferd bewustzijn, knutselen yoga en spelen met kinderen van groep 1/2. Door een veelvuldig contact met het onderwijs is de overgang van de peutergroep naar groep 1/2 heel natuurlijk.

Om ouders goed te informeren maakt de kinderopvang gebruik van Kidsadmin ouderportaal.
Hieronder vindt u een link met de handleiding voor het gebruik van de Kidsadmin. 
Kidsdamin ouderportaal app - 2020-aangepast Kiem.pdf

 

Buitenschoolse opvang

Tijdens de buitenschoolse opvang is er ruimte om voor en/of na school te spelen, uit te rusten of mee te doen met activiteiten zoals; sporten, muziekles, koken en expressie. Tussen de middag krijgen alle kinderen een gezonde lunch. In de vakanties is er een vakantieprogramma. 

Contact

SLC De Wijde Wereld
Helmteken 24
5406 DK Uden
dewijdewereld@kiemuden.nl
Tel: 0413 245000
Routeplanner >

Agenda

No events to display.
Jaaragenda >

Foto

IMG_3892 IMG_3886
IMG_3891 IMG_3879
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links | Privacy statement | Reglement cameratoezicht