Tijd en ruimte voor ieder kind

Kinderdagverblijf: Kidsadmin                 

 

Als het kind geplaatst is binnen het kinderdagverblijf krijgen ouders een inlogcode/handleiding ouderportaal. Ouders kunnen dan via hun telefoon de bijzonderheden van hun kind inzien en kunnen daar regelmatig een foto van hun kind vinden. Via het ouderportaal kunnen zij hun eigen gegevens inzien en controleren en ruildagen/vakanties en extra opvang aanvragen.
De handleiding voor de Kidsadmin ouderportaal app kunt u vinden in de link hieronder.
Kidsdamin ouderportaal app - 2020-aangepast Kiem.pdf

Dagarrangement: Parro      

Binnen het dagarrangement van Speelleercentrum De Wijde Wereld gebruiken we de communicatie app ‘Parro’. Met Parro blijf je altijd en overal op de hoogte van zowel de leuke als belangrijke schoolzaken. Je kunt de belevenissen van je kind nu beter volgen, doordat je nauwer betrokken bent bij ‘De Wijde Wereld’.

De opties die we gebruiken worden hieronder nader toegelicht. Op deze manier weten jullie als ouders wat jullie hierin van ons kunnen verwachten.

 

Communicatie

Wanneer communiceren we?

  • We streven ernaar dat er minimaal één keer per week een mededeling gestuurd wordt vanuit onderwijstijd en minimaal één keer per week een mededeling gestuurd wordt vanuit de wereldtijd. Deze informatie wordt alleen gedeeld met de desbetreffende groep en is dus ook alleen zichtbaar voor deze ouders.

Waarover communiceren we?

  • We communiceren over afspraken, waar we mee bezig zijn, uitstapjes, leuke mededelingen en foto’s. Daarnaast is ook de agenda zichtbaar met daarin opgenomen de jaarplanner.

Wie communiceren er?

  • De leerkrachten van de groep en de pedagogisch medewerkers van de wereldtijd. 

Bereikbaarheid leerkracht

  • Leerkrachten zijn te bereiken op hun werkdagen tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Buiten deze tijden is er geen contact mogelijk met de leerkracht.
  • De leerkrachten zijn via de app te bereiken voor mededelingen (ziekmelden, afspraak arts etc.). Voor andere zaken vragen we je een afspraak te maken met de leerkracht.
  • We streven naar een vlotte communicatie, maar leerkrachten zijn niet verplicht direct te reageren. Immers staan ze het grootste deel van de dag voor de klas. Lesgeven en aandacht voor het kind krijgen voorrang.

Contact

SLC De Wijde Wereld
Helmteken 24
5406 DK Uden
dewijdewereld@kiemuden.nl
Tel: 0413 245000
Routeplanner >

Agenda

No events to display.
Jaaragenda >

Foto

IMG_3892 IMG_3886
IMG_3891 IMG_3879
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links | Privacy statement | Reglement cameratoezicht