Tijd en ruimte voor kinderen

Groep 3-4a

Welkom op de site van groep 3/4A!

Het paasontbijt!Hieronder nog wat foto's van het thema 'De dokter en de tandarts'
Thema: de dokter en de tandarts!

We zijn gestart met het thema de dokter en de tandarts. Er is al een kinderarts op bezoek geweest en de tandartsbus was bij ons op de Wijde Wereld. Dat was leuk! 

Letterfeest!Afscheid Floor

Vrijdag 8 december hebben we afscheid genomen van Floor. Zij gaat samen met haar vader, moeder en broertje emigreren naar Frankrijk om daar een Glamping te runnen.  Kijk maar eens op deze site!https://www.domaineladoucefrance.nl/ 

We gaan Floor natuurlijk ontzettend missen! We wensen Ruben, Chrissy, Floor en Fedde heel veel succes en plezier met hun avontuur!

Thema: Kerst

De kerstsfeer is al volop aanwezig in groep 3/4a! De kerstboomlichtjes staan gezellig aan en we kijken uit op een witte parkeerplaats, gezellig!

 

Thema: Sinterklaas!

Het thema Sinterklaas leeft al helemaal in groep 3/4a! Tijdens 4x wijzer wordt er op verschillende manieren aan het thema gewerkt. Sinterklaas verhaaltjes schrijven op de letterdoos, stoomboten, pietjes en kastelen knutselen, raamdecoratie schilderen, met pepernoten rekenen in de rekenhoek, mooie letters schrijven in de schrijfhoek, sinterklaas spelen in de woonhoek en nog veel meer leuke dingen! Op school kijken we iedere dag tijdens het fruit eten naar het Sinterklaas journaal, super gezellig! Ook krijgen we af en toe wat lekkers zoals pepernoten of een schuimpje tijdens het werken, jammie!

 

Kasteel van Sinterklaas

Vorige week zijn we met groep 3 naar het Sinterklaas kasteel in Helmond geweest, wat was dit gaaf! We hebben de slaapkamer van de pieten gezien, de pepernoten bakkerij, de speelgoedkamer en nog véél meer! We hebben enorm genoten. En wat waren wij blij met al die papa's en mama's die met ons mee wilden rijden naar Helmond, zonder deze hulp hadden we niet kunnen gaan. Nogmaals BEDANKT! Groep 4 heeft deze dag leuke dingen gedaan op school zoals 'tien tellen in de rimboe' in de gymzaal en nog andere leuke spelletjes!

 

Boogie Woogie Piet!

Woensdag 9 november zijn we naar de bibliotheek geweest voor de workshop 'Boogie Woogie Piet'. Het was super leuk! Klik op onderstaande foto om meer foto's van deze activiteit te bekijken.Thema: Sprookjes!

 

Onze start!

Wij zijn dit schooljaar goed gestart! Wat fijn om elkaar weer te zien na de vakantie! We hebben alweer hard gewerkt. De klas blijft dan wel ongeveer hetzelfde, maar het is toch best even wennen in een andere groep. De kinderen van groep 3 hebben al verschillende letters geleerd. De kinderen van groep 4 kunnen al heel goed werken in hun schriftjes!

Natuurlijk hebben we ook alweer lekker gesport met meneer Giel en zijn we gezellig bij de Wereldtijd geweest!

 

 

Waar zijn we op dit moment mee bezig?

Groep 3

Veilig leren lezen

Rekenen

 

Groep 4

Rekenen

Contact

Speelleercentrum
De Wijde Wereld
Helmteken 24
5406 DK Uden
dewijdewereld@kiemuden.nl
Tel: 0413 245000
Routeplanner >

Foto

IMG_3740 IMG_3738
IMG_3739 IMG_3737
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links