Tijd en ruimte voor kinderen

Eitjes zoeken!

De Paashaas had maar liefst 55 eitjes verstopt in het park. Ongelofelijk hoe snel de kinderen van Groep 3/4b al deze eitjes hadden gevonden. 's Middags kregen de kinderen als beloning voor het goede zoeken nog een overheerlijk chocolade ei! :-)

Spelletjes!

We hebben vorige week buiten genoten van het super koude weer. En daarna speelden we spelletjes, iedereen deed mee. Super gezellig was dat, kijk maar! :-) 

Piraten!!

Wij hopen dat jullie niet teveel zullen schrikken van al die stoere, enge piraten in de paarse unit..?! :-)

En wat hadden de piraten van groep 3/4b snel de schat gevonden door goed samen te werken en slim te speuren.. Al was in dit geval één piraat wel heel oplettend. Kijk maar gauw.. ;-)
Sinterklaas!

Er is al een echte Sinterklaassfeer in de paarse unit. En dat komt door de mooie werkjes van de kinderen! Kijk maar eens, de kunstenaars staan er trots voor! ;-)
Doetocht!

Wat een feest om op deze mooie herfstdag een Doetocht te mogen lopen in het park! Eerst moeilijke puzzels oplossen. Elke puzzel had als antwoord een sprookjesfiguur, die je dan zo snel mogelijk moest gaan zoeken in het park. Ontzettend spannend en leuk! Dat zie je wel op de onderstaande foto's.. :-)  

Vliegenzwammen zoeken!

Echt niet te geloven hoeveel sprookjes paddenstoelen groep 3/4b heeft gevonden vandaag. Die mooie rode met witte stippen! Bewonder ze maar snel op de foto's..
Kastelen!!

Wat is nu een sprookje zonder een kasteel? Dat kan toch niet.. Daarom hebben deze kinderen enkele prachtige nieuwe sprookjes kastelen gemaakt!!
Spiegeltje, spiegeltje..


WAUW! Alle groepen van de Paarse Unit hebben meegeholpen aan deze prachtige spiegelwand. Want uiteraard mag bij het thema Sprookjes Sneeuwwitje niet worden vergeten.. 
Hallo allemaal,

wij zijn groep 3/4b! We gaan er een super leuk WereldTijd jaar van maken! Met juf Karin, juf Kirsten, juf Imke en meneer Rob moet dat helemaal goed komen!

Van alle leuke dingen die we maken en gaan doen maken we foto's. Deze kunnen jullie op deze site bewonderen. Neem dus zo nu en dan een kijkje hier! :-) 

Contact

Speelleercentrum
De Wijde Wereld
Helmteken 24
5406 DK Uden
dewijdewereld@kiemuden.nl
Tel: 0413 245000
Routeplanner >

Foto

2018-03-30-PHOTO-00000823 2018-03-30-PHOTO-00000821
2018-03-30-PHOTO-00000822 2018-03-30-PHOTO-00000820
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links