Tijd en ruimte voor kinderen

Nieuw park!

Ze hebben een nieuw stuk park aangelegd. Dat wilden wij wel eens zien. Het was erg mooi en er lopen ook schapen! Kijk maar met ons mee. Jullie mogen de verschillen zoeken tussen de twee foto's.. ;-)
Moestuin!

We hopen dat we jullie binnenkort een overvolle moestuin kunnen laten zien, met veel groente en fruit in plaats van onkruid.. ;-) Aan de kinderen van groep 3/4b zal het in ieder geval niet liggen. Wat een enthousiasme en wat weten ze veel over het planten en bijhouden van een moestuin!! Kijk maar eens hoe hard ze hebben gewerkt.. 
Eitjes zoeken!

De Paashaas had maar liefst 55 eitjes verstopt in het park. Ongelofelijk hoe snel de kinderen van Groep 3/4b al deze eitjes hadden gevonden. 's Middags kregen de kinderen als beloning voor het goede zoeken nog een overheerlijk chocolade ei! :-)

Spelletjes!

We hebben vorige week buiten genoten van het super koude weer. En daarna speelden we spelletjes, iedereen deed mee. Super gezellig was dat, kijk maar! :-) 

Piraten!!

Wij hopen dat jullie niet teveel zullen schrikken van al die stoere, enge piraten in de paarse unit..?! :-)

En wat hadden de piraten van groep 3/4b snel de schat gevonden door goed samen te werken en slim te speuren.. Al was in dit geval één piraat wel heel oplettend. Kijk maar gauw.. ;-)
Sinterklaas!

Er is al een echte Sinterklaassfeer in de paarse unit. En dat komt door de mooie werkjes van de kinderen! Kijk maar eens, de kunstenaars staan er trots voor! ;-)
Doetocht!

Wat een feest om op deze mooie herfstdag een Doetocht te mogen lopen in het park! Eerst moeilijke puzzels oplossen. Elke puzzel had als antwoord een sprookjesfiguur, die je dan zo snel mogelijk moest gaan zoeken in het park. Ontzettend spannend en leuk! Dat zie je wel op de onderstaande foto's.. :-)  

Vliegenzwammen zoeken!

Echt niet te geloven hoeveel sprookjes paddenstoelen groep 3/4b heeft gevonden vandaag. Die mooie rode met witte stippen! Bewonder ze maar snel op de foto's..
Kastelen!!

Wat is nu een sprookje zonder een kasteel? Dat kan toch niet.. Daarom hebben deze kinderen enkele prachtige nieuwe sprookjes kastelen gemaakt!!
Spiegeltje, spiegeltje..


WAUW! Alle groepen van de Paarse Unit hebben meegeholpen aan deze prachtige spiegelwand. Want uiteraard mag bij het thema Sprookjes Sneeuwwitje niet worden vergeten.. 
Hallo allemaal,

wij zijn groep 3/4b! We gaan er een super leuk WereldTijd jaar van maken! Met juf Karin, juf Kirsten, juf Imke en meneer Rob moet dat helemaal goed komen!

Van alle leuke dingen die we maken en gaan doen maken we foto's. Deze kunnen jullie op deze site bewonderen. Neem dus zo nu en dan een kijkje hier! :-) 

Contact

Speelleercentrum
De Wijde Wereld
Helmteken 24
5406 DK Uden
dewijdewereld@kiemuden.nl
Tel: 0413 245000
Routeplanner >

Agenda

09 juli -  Zomervakantie
Jaaragenda >

Foto

20180705_103507 20180705_095410
20180705_102726 20180705_095317
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links