Tijd en ruimte voor kinderen

Nieuw park!

Links van onze school is er een nieuw stuk park aangelegd, super mooi! We zijn een kijkje wezen nemen. We zagen er zelfs schapen. Kijk maar eens met ons mee! Owja, we hebben ook nog even gekke bekken getrokken, speciaal voor jullie.. ;-) 
Turnsters!

In groep 3/4a zit héél veel sporttalent. Deze dames wilden graag hun turnkunsten aan jullie showen, super knap!!

 

Eitjes zoeken!

55 eitjes had de Paashaas in het park verstopt. De opdracht voor de kinderen van Groep 3/4a was deze te vinden. Het waren gouden eitjes en 2 hele speciale, namelijk een roze en een zilveren. De kinderen van Groep 3/4a hadden super snel bijna alle eitjes gevonden. Ontzettend knap! :-)

Spelletjes!

Het was ontzettend koud vorige week. Dat was voor ons juist reden om buiten te genieten van dit heerlijke winterse weer. En daarna hebben we gezellig met z'n allen spelletjes gespeeld. Wat was dat gezellig! :-)

Piraten!!

Wij hopen dat jullie niet teveel zullen schrikken van alle stoere, enge piraten in de paarse unit..?! :-)

De kinderen van Groep 3/4a hebben door goed samen te werken en slim te speuren een heerlijke schat gevonden in het park! Fantastische piraten zijn het!

Sinterklaas!

Dankzij de prachtige werkjes van de kinderen is er al een echte Sinterklaassfeer in de paarse unit. Kijk maar gauw naar deze kunstwerkjes en de kunstenaars! ;-)
Doetocht!

Wat hebben de kinderen van groep 3/4a genoten op deze prachtige herfstdag! Ze moesten erg moeilijke puzzels oplossen en het antwoord was dan telkens een sprookjesfiguur. Deze sprookjesfiguur moesten ze vervolgens zoeken in het park. Het was super spannend en leuk! Kijk maar snel naar de foto's.. :-)

Vliegenzwammen zoeken!

Wat een mooie, bijzondere, grote, maar ook hele kleine vliegenzwammen heeft groep 3/4a gevonden! Vliegenzwammen zijn natuurlijk de sprookjes paddenstoelen, die rode met witte stippen!
Na dit eerst super enthousiast te hebben gedaan, hebben ze daarna nog heerlijk gespeeld in een speeltuintje. Kijk maar gauw naar de foto's. 

Kastelen!!

Groep 3/4a heeft, zoals jullie kunnen zien, héél hard gewerkt aan zelfgemaakte sprookjes kastelen. Op de andere foto kunnen jullie de prachtige eindresultaten zien! De samenwerking binnen de groepjes was ook super goed.
Spiegeltje, spiegeltje..


WAUW! Alle groepen van de Paarse Unit hebben meegeholpen aan deze prachtige spiegelwand. Want uiteraard mag bij het thema Sprookjes Sneeuwwitje niet worden vergeten..
Dag iedereen,

wij zijn groep 3/4a, we hebben echt super veel zin in de WereldTijd dit jaar! 

Samen met juf Karin, juf Kirsten, juf Imke en meneer Rob gaan we hele leuke dingen ondernemen en beleven!

Natuurlijk gaan we veel foto's maken van onze kunststukjes en activiteiten die we gaan doen. Deze zullen we dan op deze site plaatsen! :-) 

Contact

Speelleercentrum
De Wijde Wereld
Helmteken 24
5406 DK Uden
dewijdewereld@kiemuden.nl
Tel: 0413 245000
Routeplanner >

Agenda

09 juli -  Zomervakantie
Jaaragenda >

Foto

20180705_103507 20180705_095410
20180705_102726 20180705_095317
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links