Tijd en ruimte voor kinderen

Het nieuwe park!

Er is een nieuw stuk park aangelegd, links van de school. Het is daar super mooi en er lopen zelfs schapen. We zijn even een kijkje gaan nemen daar, kijk maar eens met ons mee! :-)


Eitjes zoeken!

De Paashaas had super veel eitjes verstopt in het park. Allemaal gouden eitjes en 2 hele speciale, namelijk een zilveren en een roze. De kinderen van groep 3 hadden ontzettend goed gezocht en hadden ze bijna allemaal gevonden. Héél knap!

Spelletjes!

Wat was het koud vorige week.. Toch gingen wij buiten genieten van het heerlijke winterse weer, om vervolgens met z'n allen spelletjes te spelen. Super gezellig! :-) 

Piraten!!


Wij hopen niet dat jullie teveel schrikken van al die stoere, enge piraten in de paarse unit..?! :-)

De kinderen van groep 3 hebben door heel goed samenwerken en speuren een super lekkere schat gevonden in het park! Echte piraten zijn het!!

Sinterklaas!

Dankzij de mooie kunstwerkjes van de kinderen zijn wij al helemaal in de Sinterklaassfeer! Kijk maar eens goed naar de verschillende werkjes van de kinderen van groep 3. Knap hoor!
Doetocht!!


De kinderen van groep 3 hadden op deze heerlijke herfstdag een Doetocht in het park. Na het doen van moeilijke puzzels wisten ze welk sprookjesfiguur ze moesten gaan zoeken in het park. Leerzaam, spannend en leuk!  Ze hebben allemaal genoten.. :-)

Vliegenzwammen zoeken!

Ze waren bijna niet meer te tellen, al die vliegenzwammen, die groep 3 heeft gevonden.. En voor wie het niet weet. Vliegenzwammen zijn de mooiste paddenstoelen die er zijn. De rode met witte stippen! Kijk maar eens goed op de foto's.
Kastelen!!

Hebben jullie ooit zo'n mooie sprookjes kastelen gezien? Deze kinderen hebben in de WereldTijd hard gewerkt, met deze prachtige bouwwerken tot gevolg!
Spiegeltje, spiegeltje..


WAUW! Alle groepen van de Paarse Unit hebben meegeholpen aan deze prachtige spiegelwand. Want bij het thema Sprookjes mogen we Sneeuwwitje uiteraard niet vergeten..   
Hallo allemaal!

Wij zijn groep 3 en wij hebben héél erg veel zin de WereldTijd het komende jaar!

Samen met juf Karin, juf Kirsten, juf Imke en meneer Rob hopen we veel leuke dingen te gaan doen.

Van de activiteiten en kunstwerken gaan we foto's maken, deze zullen we dan hier plaatsen! Dus houd het in de gaten.. :-) 

Contact

Speelleercentrum
De Wijde Wereld
Helmteken 24
5406 DK Uden
dewijdewereld@kiemuden.nl
Tel: 0413 245000
Routeplanner >

Agenda

09 juli -  Zomervakantie
Jaaragenda >

Foto

20180705_103507 20180705_095410
20180705_102726 20180705_095317
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links